El soroll no pot tapar els silencis que denunciem

Pau Garriga

Pau Garriga

Us tornarem a sorprendre i a fer enfadar, per què no voleu entendre el que nosaltres fa temps que venim explicant-vos. Nosaltres no volem la independència, volem ser lliures en una terra lliure. Per aquest motiu ens hem de treure de sobre més de 30 anys de maneres de treballar jeràrquiques, de vicis i polítics fent-ne professió, de pactes de despatx amb declaracions de foto, debats de maquillatge repetits a plató amb poques veritats. Però sobretot, de tota la colla d’irresponsables (amb tota la responsabilitat) que creuen que posant-nos un altre miratge davant dels ulls (va ser la transició, després l’estat del berenar, l’estabilitat i ara la independència) pretenen que continuem empenyent el carro, amb el cap cot com a bèsties domesticades.

Com ho fan? Doncs amb molt “style”, amb saber fer, sense estridències. La formula és senzilla i els ha donat molt bons resultats al món empresarial. Volen devaluar la CUP, que les seves “accions” no valguin res, dividir-la i trossejar-la en parts més petites per vendre-les a preu de saldo. Així, assegurar-se complir els seus objectius: tornar a tenir la majoria social que durant tants anys van tenir, però degut als pactes amb madrid-estat , la corrupció com a forma de pagament i el manteniment de la taca d’oli com a control social, tot barrejat amb la caiguda del teló en forma de crisi, els ha relegat a una cursa a contratemps per salvar-se. Volen fer que el soroll contra la CUP ofegui el silencis que venia denunciant. Uns silencis que gràcies al peu del Parlament deixaven de ser-ho per convertir-se en certeses de boca orella que calen i deixen un pòsit, un regust amarg per l’estructura dominant.

Ei Gent! doncs la nostre feina és ingent. Si no en teníem prou amb un estat que no vol democràcia, també tenim una estructura política (el salvavides de pocs) que no accepta cap discrepància i menys d’esquerres i desobedient: la CUP, que per les regles del joc de la “democràcia” representativa i gràcies a 337.794 vots tenim 10 diputats. Els utilitzarem segons acordem, segons decidim nosaltres d’igual manera com ho fan tota la resta. No pas depenent de la pressió que ens critica, irònicament, quan realment fem allò pel que ens vem organitzar: fer política! Al carrer i al Parlament

Preparem-nos, organitzem-nos i expliquem millor les nostres accions.Que el soroll no eviti sentir les veus del carrer i tampoc ens impedeixi debatre i treballar amb les persones que fins ara hem anat teixint el que tenim.

Pau Garriga, soci del Ger i militant d’ Um9

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress