A pocs dies de l’últim The Lemon Day, els organitzadors recorden els 10 anys de festival

CAPELLADES | REDACCIÓ.

Els organitzadors d’aquest festival gratuït que se celebrarà el 4 de juliol a Capellades s’acomiaden d’aquesta iniciativa amb un vídeo on recuperen records i es fan un tatuatge.

“M’agafo un moment per mi, me’n vaig al mig de l’escenari, m’ho miro i tot i… bua! Que bé!”. Aquest és un dels records que les persones que han estat darrere del The Lemon Day al llarg de 10 anys rememora al vídeo que han fet per promocionar la que serà la número 10 però també l’última edició d’aquest festival.

A més de recuperar anècdotes i bons moments viscuts, al vídeo es veu com totes les persones que formen part del festival es fan un tatuatge amb el símbol que caracteritza aquesta cita musical estiuenca: una llimona.

La cita: el 4 juliol al parc de la Font Cuitora

Per aquesta desena edició, han preparat una cuidada selecció del que consideren que és el “milloret” que ha passat pel festival. Així que al cartell que han preparat hi ha Mursego, Joan Colomo, Pony Bravo, Ainara Legardon, Batuizer, Nueva Vulacano, Cataplàusia, Za! i Chemical Cusins.

I com sempre, mantenen el format i filosofia amb què van començar: “Des del principi, el The Lemon Day ha estat realitzat sense ajuda econòmica ni per part d’empreses, ni d’administracions, autogestionat per l’Associació d’amics del rock’n’roll i una mica de pop de Capellades. Els amics, vaja”. Perquè diuen que no se’ls acut “una manera millor de fer les coses”.

Tot plegat el 4 de juliol al parc de la Font Cuitora, a Capellades.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress