Alerta, mariques pel Penedès!

Arkaitz

Arkaitz Iza Pérez

L’alliberament LGTB+, com a lluita de tots i de totes, no la podem entendre com un combat aïllat de la defensa de l’alliberament nacional, social, feminista, dels drets socials, del dret al propi cos… Es tracta d’una reivindicació que forma part de la lluita contra el patriarcat i, per tant, contra el capitalisme.

I si alguna cosa estem fent al Penedès els últims mesos és lluitar contra el capitalisme, organitzant-nos, fent accions simbòliques però revolucionàries que acabaran amb aquest sistema, del qual la seva màxima és la barbàrie. Però on és la lluita per l’alliberament sexual? On és la lluita per l’alliberament LGTB+? On és la lluita per unes mentalitats lliures en una terra lliure?

Si bé tenim l’experiència dels Joves per l’Alliberament Homosexual a Vilafranca (JAHVA), els quals van fer moltes accions i activitats orientades a lluitar per l’alliberament de gais i lesbianes durant els cinc anys que van estar en actiu, considero que a dia d’avui no existeix l’espai necessari en el si del moviment anticapitalista que avui dia està creixent al Penedès que es dediqui a defensar les reivindicacions del moviment LGTB+. I aquesta és una necessitat innegable per aconseguir un canvi social real per tal que persones que siguin lliures puguin viure i gaudir de les seves diverses sexualitats en un país lliure.

I per això ho hem fet. Perquè és necessari. Per això comencem a fer caminar al Penedès el moviment Queer. Per això fem caminar a la nostra Vegueria el moviment anticapitalista i antipatriarcal contra l’homofòbia i la transfòbia. Per això fem caminar al Penedès el moviment Bord revolucionari dels Països Catalans. Per això fem caminar el Brot Bord per les nostres comarques del Penedès, Garraf i Anoia. Perquè volem i és necessari participar a totes les lluites anticapitalistes des d’una perspectiva d’alliberament LGTB+. Perquè volem ser persones lliures en un Penedès i uns Països Catalans lliures.

I avisem als capitalistes, feixistes, racistes, homòfobs, ultracatòlics, convergents, unionistes, “peperos”, “plataformeros”, falangistes, nazis, populistes, repressors, torturadors, manipuladors, mentiders,  il·luminats de l’Opus Dei, frikis del “Foro de la Familia”… i també al Gay Pride, a l’euro rosa, a l’empresariat aprofitat dels espais d’ambient… que estiguin ALERTA, QUE CAMINEN TRANS, MARIQUES I BOLLERES LLIURES, REVOLUCIONÀRIES I ANTICAPITALISTES PER LES COMARQUES DEL PENEDÈS, i no els donarem un dia de treva, no els donarem un dia de pau. Perquè nosaltres som part de la revolució. I farem la revolució.

Arkaitz Iza Pérez. Sóc un bilbotarra de 20 anys, i ara vendrellenc des del 2012. Estudio Infermeria a la URV i sóc militant de La Trinxera-Arran i la CUP del Vendrell i el Brot Bord.

3 total comments on this postSubmit yours
 1. Hola,

  un dia explica que és el moviment Quer, ja que segurament molta gent no sabem exactament que és i quina és les seves propostes o reivindicacións

  gràcies

 2. Okey, ho tindré en compte.
  Gràcies pel comentari!
  Salut,
  Arkaitz

 3. Sí senyor, Arkaitz! De què serveix lluitar per l’alliberament proletari, si no serveix també per l’alliberament de veritat, personal, íntim, inconscient…? Queden molts murs per tirar a terra, i uns quants estan als cervells de la gent, que per cultura-educació-ignorància tenen prejudicis i dogmes plens de patriarcalisme i ideologies medievals. No pararem la lluita!! Colze a colze!! Fins la llibertat total!

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress