Amb el lema “Cultura o mort”, el Tingladu farà vibrar el públic amb 12 bandes de referència

Concert del Tingladu 2015

Concert del Tingladu 2015

VILANOVA | REDACCIÓ.

Els plats forts seran noms com Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Xarim Aresté, Albert Pla o els bascos Berri Txarrak. El festival se celebrarà el 21, 22, 23 i 24 de juliol al Parc de Baix-a-mar.

Ja és a tocar. Finalment ha hagut de canviar d’emplaçament davant la intransigència de l’Ajuntament, però el festival El Tingladu torna amb tota l’energia i amb el convenciment que mantindrà l’esperit de les anteriors edicions.

Aquest festival gratuït, autogestionat i independent farà vibrar el públic del 21 al 24 de juliol al Parc de Baix-a-mar amb bandes de referència d’arreu dels Països Catalans. I serà possible gràcies al suport de marques que ajuden a microfinançar bona part de l’esdeveniment i a la col·laboració desinteressada de més d’un centenar de voluntaris.

Al cartell d’enguany inclou dotze grups catalans, entre els quals destaquen els bascos Berri Txarrak, que seran la primera banda internacional que actuarà a El Tingladu.

El festival començarà el dijous dia 21 de juliol amb el 10è Torneig de botifarra, amb un espectacle teatral d’Improshow i amb els assajos oberts de Bordegassos i Falcons. Divendres damunt de l’escenari hi tocaran alguns dels noms propis més rellevants dels Països Catalans: el mallorquí Joan Miquel Oliver, Quimi Portet i Xarim Aresté, a més del conjunt Bremen. Pel que fa a dissabte, els protagonistes seran la banda basca Berri Txarrak, els valencians Smoking Souls, i les adaptacions que fa la Fera Ferotge d’Ovidi Montllor. Finalment, diumenge serà el torn per la veu aranesa d’Alidé Sant, d’Albert Pla, dels Búhos i de Miquel del Roig.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress