Un grup d’activistes de la PAH expropien aliments d’un supermercat de Vilafranca

VILAFRANCA DEL PENEDÈS.- Un grup d’activistes contra els desnonaments, organitzats a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Penedès, han entrat aquest migdia al supermercat DIA de l’Avinguda Tarragona de Vilafranca per expropiar aliments. Els activistes han fet una expropiació simbòlica al supermercat per aconseguir aliments per una de les famílies de Vilafranca en procés de desnonament, que no té més recursos per accedir a aliments bàsics.

 

 

L’encarregat del supermercat ha intentat retenir els activistes quan aquests han explicat l’acció que estaven duent a terme. Per fer-ho ha retingut els activistes i els clients dins el supermercat tancant les portes, mentre avisava els Mossos d’Esquadra. Els activistes, però, han aconseguit obrir les portes i treure els aliments, malgrat que s’han quedat a l’espera dels Mossos, que han fet venir sis patrulles més policia local.

[15:10] Els activistes estan a les portes del supermercat esperant l’atestat dels Mossos d’Esquadra, els quals han identificat els assaltants, que s’enfronten a un judici de faltes.

[15:25] Ara mateix estan explicant els fets a la premsa local, davant mateix del supermercat. Han convocat roda de premsa per dimecres.

[15:55] Telecinco, Antena3 i TV3 davant del supermercat.

[16:10] L’import de la compra ha estat de 241,45 euros. Dimecres que ve, a les 10h, hi haurà judici de faltes al Jutjat número 5 de Vilafranca del Penedès.

[17:30] El judici serà dimecres dia 5 de setembre a les 11:30 al Jutjat número 5 de Vilafranca. La roda de premsa queda convocada el mateix dia a les 11h davant dels Jutjats, quedant desconvocada així la roda de premsa que s’havia anunciat per dimecres al vespre.

Galeria de fotos a Flickr

[El vídeo mostra el testimoni de l’afectada pel desnonament per la qual s’ha fet l’acció al supermercat]

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress