Arran anima Vilafranca a despertar-se i lluitar per un canvi social profund

VILAFRANCA DEL PENEDÈS | REDACCIÓ.

“Vilafranca desperta!” Amb aquesta consigna, el col·lectiu juvenil Arran ha engegat una campanya a la vila que té l’objectiu d’animar el jovent i tota la població a activar-se en contra de totes aquelles situacions que succeeixen a Vilafranca i que consideren injustes.

Des d’Arran expliquen que han volgut denunciar “els principals problemes que ens afecten com a jovent de les classes populars” i que la campanya i vídeo que han fet públic “pretén ser una eina d’activació del moviment social enfront la situació que ens imposen”. Amb la iniciativa, afegeixen, volen desafiar “aquesta situació legitimada per les institucions i fer despertar a la població perquè lluiti contra aquest sistema injust”.

Al manifest de la campanya remarquen que “ara és l’hora de que la vila es desperti i que totes juntes podem construir un poder del poble i pel poble”. I que la seva actitud com a “joves conscients de la problemàtica social que ens afecta és lluitar cap a un canvi profund ens afavoreixi a totes”.

Des d’Arran lamenten que “la nostra realitat al municipi ens mostra que la gent, tot i patir una situació molt precària, no està suficientment organitzada”. Així que volen ser “una llança en flames que incendiï aquest malestar social i reactivi la població perquè es conscienciï i lluiti contra les injustícies que ens afecten”. I afegeixen: “Volem destruir tots els murs que no ens deixen caminar cap a un futur digne, que ens limiten com a poble i que ens oprimeixen com a dones. Però la veritable tasca que ens ocupa és construir: construir consciència entre el jovent, traçar llaços de solidaritat i germanor entre nosaltres, crear esperança i caminar amb força cap a un futur digne que sigui com nosaltres desitgem, perquè només nosaltres som els escriptors de les nostres vides”.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress