Arran assenyala amb pintura la responsabilitat de Dolors Montserrat, mare i filla

SANT SADURNÍ D’ANOIA | REDACCIÓ.

Arran (organització juvenil de l’esquerra independentista) de Sant Sadurní d’Anoia ha fet una acció coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora davant de la residència de Dolors Montserrat, mare i filla, a Sant Sadurní d’Anoia. Ho ha reivindicat amb un vídeo que ha penjat a Youtube.

Aquesta organització de joves alerta que, davant la “imminent aprovació de la contrareforma de la llei de l’avoratment per part del PP amb el suport ideològic de l’església catòlica”, volen assenyalar “els responsables polítics d’aquest greu i intolerable atac als drets de les dones i del propi cos”.

I per això que han fet una pintada davant la casa que tenen a Sant Sadurní la diputada al Parlament de Catalunya pel Partit Popular, Dolors Montserrat, i la representant del partit al Congrés dels Diputats amb el mateix nom, que és la seva filla. Al vídeo també es pot veure com aboquen un pot de pintura lila a la vorera de davant de l’immoble.

L’objectiu és assenyalar-les com a responsables del retrocés històric que suposa la reforma, que és un atac “greu i intolerable” als “drets de les dones i al propi cos”.

 

 

 

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress