Carta a UDC sobre Ramon Carbó

angels_vert
Àngels Rus

Com a regidora de l’AM-CUP de Sant Martí Sarroca em faig ressò de la carta que hem adreçat Unió Democràtica de Catalunya per la profunda preocupació i indignació que tenim sobre les actuacions de l’alcalde del nostre municipi, Ramon Carbó, que milita a aquest partit. I la volem donar a conèixer a tota la població. Així mateix, esperem que ben aviat en rebrem resposta:

“Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Sant Martí Sarroca (AMCUP) ens adrecem al Consell Nacional d’ aquesta formació política des la més profunda preocupació i indignació.

Volem posar en coneixement d’Unió Democràtica de Catalunya que el tarannà dictatorial i dèspota, àmpliament conegut de l’Alcalde Ramon Carbó, s’està agreujant arribant fins i tot als tribunals.

Lamentem comunicar-vos  que l’ actual Alcalde, Ramon Carbó, va agredir dos nens del poble de 10 i 11 anys. Els fets van tenir lloc per Sant Esteve de 2014.

Aquests fets han estat denunciats pels pares dels dos menors agredits i ja s’ ha celebrat el judici. La Sentència condemnatòria, reconeix com a fets provats les agressions  comeses per l’ Alcalde i li imposa una sanció de multa per cadascuna.

Malauradament, l’ Alcalde va deixar perdre la oportunitat de demanar disculpes a les famílies dels nens agredits i als mateixos nens, durant la celebració del Ple Extraordinari convocat per tractar aquest tema, a petició de tota la oposició. Va ser vergonyós i intolerable que l’ Alcalde es reafirmés en la seva conducta i la titllés de proporcional, alhora que escridassava els pares i familiars dels menors.

Els fets ocorreguts aquest Nadal i la conducta posterior de l’ Alcalde  han fet saltar totes les alarmes i posen en qüestió la idoneïtat de que aquesta persona  pugui seguir exercint el seu càrrec.

Creiem que és un agreujant que un càrrec públic, un alcalde, estigui encausat per aquests fets tan greus. Uns fets que trobem reprovables sigui quin sigui el detonant dels mateixos ja que creiem que la violència no és la manera de resoldre els conflictes.

La imatge del poble a la comarca està sent deteriorada per la seva conducta, així com la d’Unió. Creiem que en política no tot s’hi val. Hi ha d’haver un saber estar més enllà dels resultats electorals i econòmics, un diàleg i no una imposició continua i arrogant.

Aquesta conducta viu i es recrea en el conflicte permanent i només pot portar a fets com els que ja han succeït o pitjors. Fins ara no s’havia arribat als tribunals per coaccions o pors de les víctimes, ja que no és el primer cop que l’ Alcalde exerceix la violència contra  ciutadans del municipi.

Per tots aquests fets exposats i per d’altres ja per tothom coneguts  demanem que es valori la seva suspensió de militància i el seu cessament immediat de l’ Alcaldia per  incapacitat manifesta per ocupar un càrrec públic.

Agraint per avançat la seva atenció, esperem resposta.”

Àngels Rus, regidora d’AM-CUP a Sant Martí Sarroca

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress