Cesk Freixas i Ada Colau, amb l’Espai pels Somnis

IGUALADA | REDACCIÓ.

L’Espai pels Somnis, edifici d’Igualada okupat pel moviment juvenil de la ciutat fa quatre mesos, es carrega de raons. I ara són el cantautor penedesenc Cesk Freixas i l’activista de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca Ada Colau, qui el reivindiquen. En un vídeo que ha llançat aquest espai d’Igualada, tots dos ressalten la importància de l’autoorganització i de la funció socials d’iniciatives com l’Espai pels Somnis.

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles destaca la importància “de tenir espais d’autoorganització i la necessitat d’enfortir llaços entre les persones que lluitem per un món més just, i per una comarca i una Igualada més justes”. I afegeix: “Cal tenir espais perquè el jovent pugui debatre i tirar endavant projectes. La política no es fa només des dels ajuntaments sinó també des dels espais autogestionats”.

Ada Colau considera que “és terrible” que hi hagi espais i pisos buits”. I els reivindica “per construir democràcia, per organitzar-nos”: “Aquests espais buits han de complir una funció social, i és molt important que la societat s’organitzi perquè compleixin aquesta funcio”.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress