Col·lectius del Baix Penedès denuncien el masclisme del director del Diari de Tarragona

Article masclista del director del Diari de Tarragona

Piulada en què el mateix director del Diari de Tarragona promociona el seu article masclista.

EL VENDRELL | REDACCIÓ.

Som Poble anuncia que trenca relacions amb el rotatiu fins que no dimiteixi el director i la CGT critica el masclisme i la misogínia de Joan Ramon Correal.

El director del Diari de Tarragona va publicar un article al seu rotatiu titulat “Sí és sí, o no” que ha desfermat la polèmica pel seu contingut masclista. I és que al text, Joan Ramon Correal posa en dubte que quan una dona li diu a un home que no vol mantenir relacions sexuals, en realitat li estigui dient que no.

Des de les xarxes socials moltes persones han criticat durament els plantejament que exposa Correal, i els preocupa especialment que ho digui en un context de festes majors on hi ha diverses iniciatives que remarquen especialment que quan una dona diu que no a una proposta sexual, està dient clarament que no. Aquestes campanyes volen alertar que els discursos com el del director del rotatiu són molt perillosos perquè acaben animant i legitimant abusos sexuals.

I com que el Diari de Tarragona també informa del Baix Penedès i es ven a la comarca, els regidors de Som Poble han anunciat que trenquen relacions amb el rotatiu fins que no dimiteixi el director.

També des de la CGT del Baix Penedès han criticat durament el text de Correal, perquè alerten que és masclista i misogin.

Davant de les crítiques, el director del diari va respondre amb un altre article, però les crítiques encara van créixer més perquè molta gent va considerar que no s’estava realment retractant sinó que ho feia per netejar la cara del rotatiu, i que no deixava d’insistir en els mateixos plantejaments masclistes.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress