Compromesos contra l’austeritat de la sociovergència

Xavi_Navarro_vert

Xavi Navarro

Fa poc més d’un any, des de la Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca, vàrem començar a treballar per dissenyar una nova candidatura municipal independentista i de ruptura que serveixi per capgirar Vilafranca.

L’objectiu d’aquesta nova candidatura ha de ser el d’aconseguir que mai més tornin a governar a Vilafranca aquelles forces polítiques que han estat insensibles al patiment de les persones. Aquesta Vilafranca que PSC i Convergència han oblidat, la Vilafranca dels desnonaments, de la pobresa energètica, de les injustícies, de l’atur i del empobriment produït per una crisi del sistema econòmic amb la complicitat dels partits polítics que han prioritzat rescatar la banca a les persones, que han prioritzat universitats elitistes front a les parets brutes de les nostres escoles.

Una Vilafranca que fins al mes de maig de 2015 ha girat la cara i ha volgut amagar sota l’estora, les injustícies que han patit les nostres veïnes, les nostres famílies i les nostres amistats. Una Convergència i Unió i PSC que han oblidat que Vilafranca ha de vetllar per les persones i en especial per les que pateixen. Que primer són les persones, independentment de la seva procedència.

Hem pensat una nova candidatura solidària i compromesa enfront de l’austeritat de la sociovergència. Una candidatura alegre i combativa front a la grisor i la indiferència de PSC i Convergència. Una nova candidatura amb experiència i compromís amb un programa i objectius polítics realitzables.

Avui us presentem 5 eixos, cinc motors pel canvi. 5 espais de lluita creats a partir de la participació, l’anàlisi i el debat de totes les trobades i jornades que hem fet durant aquest any passat. 5 eixos pensats per i des de Vilafranca. 5 eixos pensats per capgirar i construir una nova Vilafranca.

El nostre compromís amb aquest 5 eixos, és aquest: que no governi mai més la insolidaritat, la decadència, ni la mentida. Que governi la solidaritat i la justícia social.

Avui comencem el compte enrere per una nova Vilafranca, alegre, solidària, optimista i justa, on les persones no només gaudeixin de drets bàsics, sinó que els exerceixi.

Una Vilafranca millor que necessita de l’esforç, compromís de tots vosaltres i dels que no hi són. Capgirar Vilafranca és el nostre objectiu. I aquest objectiu no serà possible sense vosaltres.

 

Xavi Navarro. Militant de la CUP des del 2004 i regidor des del 2007. Activista de la PAH. Professional de màrqueting online i soci de Polièdric. A mi m’agrada reivindicar el valor de ser empresari. Som pocs, però hi ha alguns que tenim clar que l’empresa és un objecte per a arribar a objectius comuns i iguals. Vaig començar la militància política a l’any 1982 -a les hores només podies ser del PSAN, IPC o CSPC i vaig optar per CSPC-. I la vaig reprendre l’any 2004 a Vilafranca il·lusionat amb el projecte d’unitat popular que significa la CUP.

 

4 total comments on this postSubmit yours
 1. Permetem que sigui una mica escèptic sobre la vostra intenció de capgirar Vilafranca, una cosa son les idees i l’altra la realitat de les coses i en 8 anys molta imatge pero pocs resultats tangibles i el que esta passant a l’Ajuntament de Vila amb el silenci de tots, dic tots, els grups municipals és per llogar-hi cadires… Mica a mica heu anat encaixar en el sistema, la realitat dels fets aixi ho mostra,

 2. Hola Maniust
  Pel que argumentes, no has fet un seguiment del que ha passat als plens de l’Ajuntament des de fa ja 12 anys.
  Sí has fet seguiment de la política municipal (pel 3 de vuit no val) i consideres que estic equivocat, podem quedar un dia (fem un cafè o una cervesa que pagaré jo) per a escoltar les teves opinions i nosaltres explicar-te el que hem fet.
  Gràcies per oferir-nos la teva visió

 3. Ja intentare venir a una assemblea i presentar-me, pero insisteixo en que pocs resultats, per no dir CAP. Que em diguis que “treballareu” per VIlafranca m’ho crec, es el mínim que es pot demanar… Que feu servir “capgirar” doncs ho trobo excessiu, molt imaginatiu i no ajustat a la realitat dels fets, no us veig capaços, sincerament, i fins fa poc encara
  us creía (parlo de Vilafranca). Gràcies per contestar-me

  • Moltes gràcies Maniust.
   Seria molt llarg de contestar-te per aquestes pàgines.
   Com ja et comentava, estaria molt bé que ens veiem i comentem totes les coses de les que tu dubtes.
   Ens trobem tots els dilluns a les 7 de la tarda al nostre local, però si no et va bé, podem quedar un altre dia.
   Gràcies per la sinceritat

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress