Concurs de fotografia pel 10è aniversari de l’Embarcada

Els bastoners del Vendrell, després de fer la gesta de ballar la Boja durant un quilòmetre el 2014

Els bastoners del Vendrell, després de fer la gesta de ballar la Boja durant un quilòmetre el 2014

EL VENDRELL | REDACCIÓ.

El jurat el formaran persones vinculades al món de la fotografia i de la cultura popular del Vendrell que escolliran qui s’emporta els tres premis que s’atorguen. Les obres a concurs es poden presentar fins al 19 d’agost.

En motiu del desè aniversari de l’Embarcada, aquesta agrupació de cultura popular del Vendrell ha convocat un concurs de fotografia. I precisament el tema que han de fotografiar els concursants ha d’estar relacionat amb les activitats d’aquesta agrupació durant l’any que arriba als 10 anys de vida.

El concurs està obert a tothom i és de tècnica lliure. La condició, però, és que les fotografies presentades tinguin una mida de com a mínim de 21 x 30 cm i que estiguin muntades sobre un suport rígid d’un gruix de 3 mm que les emmarqui, i que les obres no poden estar modificades. A més a més, també s’hauran de lliurar en suport digital (CD). Cada persona pot presentar com a màxim tres fotografies. L’últim requisit és que no s’hi pot presentar ningú que ja hagi guanyat premi en altres concursos.

La convocatòria per participar-hi està oberta fins el 19 d’agost i cal lliurar les obres al local de l’entitat els dies 5 i 19 d’agost de 19h a 22h.

El jurat el formaran persones vinculades al món de la fotografia i de la cultura popular del Vendrell que escolliran qui s’emporta els tres premis que s’atorguen: el primer premi (àpat al restaurant Xaloquell, dues entrades per un partit de hoquei del CE Vendrell i la publicació de la fotografia a la portada de la revista de l’Embarcada), el segon premi (dues entrades per una obra de teatre del TAG i dues entrades per un partit de hoquei del CE Vendrell) i el tercer premi (visita i tast al Cellers Avgvstvs Forvm i dues entrades per un partit de hoquei del CE Vendrell).

Finalment, serà el 2 de setembre, durant l’acte d’inauguració del 10è aniversari de l’Embarcada, quan es farà el lliurament dels premis.

Recordem que l’Embarcada està formada per les colles de cultura popular del Vendrell: Les Gralles del Baix Penedès, Ball de la Patatuf, Ball de Cercolets, Ball de Figuetaires, Ball de Faixes, Ball de Panderos, Ball de Valencians, Ball de Gitanes, Ball de Pastorets, Ball de Bastons i Ball de Cintes.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress