El darrer banc

silvia_rotger_1

Sílvia Rotger

El que queda d’aquest banc ens porta al final de la plaça. Amb ell marxen milions de records. Meus. Teus. De totes.

Amb ell marxen milions de sentiments per donar pas a quilos de ciment i ànsies de treure del mig tot allò que no ha creat aquest govern, capitanejat per el Boquete i l’Enrique.

Destrossar Masquefa i quedar-se tan ample té mèrit i més quan els seus actes són conscients i premeditats, així i tot ni s’immuten, ans al contrari, van més inflats que mai, ells i la seva supèrbia.

I, recordant que la companya d’una d’aquestes persones que ens destrueix el poble em va donar a entendre que no tinc dret a parlar per no ser d’aquí, confessaré que no he nascut a Masquefa, ni els meus avantpassats són d’aquí. Però saps què, noia? Que tinc una cosa més valuosa que tot això del que tu presumeixes, i que tu poses en dubte tenir, i no és altra que jo SÍ que tinc un estima i respecte al poble i el seu patrimoni. A mi m’ha bastat menys de deu anys aprendre a estimar els carrers que m’han acollit, d’altres no els basta una vida per fer-ho…

Ahir va ser la Font del Roure. Avui és la plaça. Demà?

Masquefa, tremola que vénen eleccions i el molt honorable (?) alcalde farà alguna cosa més que propaganda partidista en paper imprès per seure a la poltrona 4 anys més.

Sílvia Rotger. És militant de la CUP de Masquefa

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress