El macroprojecte Eixample Nord explicat en un vídeo

eixample nord

VILANOVA I LA GELTRÚ | REDACCIÓ.

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha presentat un vídeo explicatiu sobre el macroporjecte urbanístic de l’Eixample Nord. En el vídeo la candidatura exposa els seus arguments per oposar-se a l’actual projecte urbanístic i les alternatives que proposen.

L’audiovisual explica de forma didàctica les claus del projecte urbanístic que es planteja: situació, hectàrees, nombre d’habitatges, relació amb Platja Llarga, etc. També s’hi exposen els arguments de la CUP per oposar-s’hi, que van des de la pèrdua de població, l’existència de barris actualment urbanitzats però no edificats, els milers de pisos buits a Vilanova o la no aposta de nou per l’economia improductiva basada en la construcció.

Segons la formació independentista “cal que es conegui amb tot detall el que representa per Vilanova la posada en marxa d’aquest nou sector urbanístic, que ocupa un terç de la ciutat construïda actualment”. Consideren que el desenvolupament ara de l’Eixample Nord seria caure de nou en “l’error de basar l’economia en la construcció i un model urbanístic de creixement desorbitat, lluny dels ritmes i interessos de la població”.

Amb la publicació d’aquest vídeo de cinc minuts de durada la CUP continua la seva campanya “No perdem el nord”, que té la seva propera parada en una reunió extraordinària el proper dimecres 28 de maig a les 19:30h a l’Ateneu Vilanoví, on tractarà els propers passos a fer al carrer i l’estat del debat a nivell institucional.
Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress