El Penedès participa a la trobada de casals i ateneus dels Països Catalans

IGUALADA | REDACCIÓ.

Al Facebook del Casal Independentista d’Igualada es pot llegir: “Dissabte cap a Reus!”. També han confirmat que hi seran El Carràs (casal popular independentista de Sant Sadurní), el Casal Popular de Vilafranca, l’Ateneu Vilanoví, l’Ateneu Popular de Sitges, l’Ateneu Arbocenc i la Trinxera del Vendrell.

Però que hi aniran a fer a Reus? Se celebra la quarta Trobada de Casals i Ateneus dels Països Catalans. Els organitzadors destaquen que aquesta serà una trobada d’especial rellevància per dues raons: “d’una banda, desprès dels debats i l’intercanvi d’experiències de les dues trobades anteriors, pensem que ha arribat el moment de fer un pas endavant en l’organització i la coordinació pràctica dels nostres casals”. Això significa que debatran propostes concretes per enfortir la relació entre aquests espais.

D’una altra banda, els promotors de la cita subratllen que, “en aquests moments en que sembla que hem de dibuixar quin és el nostre mapa al món, cal que aquelles que lluitem des dels casals i ateneus per l’alliberament nacional i la transformació social diguem ben clar que som Països Catalans”.

La tasca dels casals i ateneus

“Som una xarxa que creix, som les arrels de les comarques, de les lluites”. El cantautor penedesenc Cesk Freixas ha posat la veu al vídeo promocional de la trobada, que resumeix l’esperit que hi ha darrere de la feina que fan tots aquests espais que hi ha escampats arreu dels Països Catalans.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress