El poemari d’Inversos torna per Sant Jordi per ser la nosa

inversos_2

VILAFRANCA DEL PENEDÈS | REDACCIÓ.

“Per a qui li costa un ull de la cara seguir lluitant, per als que no ens arronsem al vostre davant, seguirem inversant!” Amb aquesta declaració d’intencions el col·lectiu poètic Inversos presenta el nou poemari que ja es podrà comprar aquest Sant Jordi. Per si algú encara no tenia prou clars els seus plantejaments, dediquen el llibre a Pablo Hasél, raper condemnat a dos anys de presó per l’Audiència Nacional espanyola per “enaltiment al terrorisme” arran de les seves lletres. I encara més: li han posat per títol Ser la nosa.

Com ja vam explicar fa mesos a Xarxa Penedès, el llibre que presenta Inversos és un recull fruit d’una convocatòria oberta. Han respost a la convocatòria catorze poetesses i poetes d’arreu dels Països Catalans (entre els que hi ha alguns penedesencs), i els seus poemes conformen “un poemari de prop de cent pàgines amb escrits lliures que versen sobre el món d’ara, les seves justícies i les seves injustícies, les seves llibertats i les seves presons”.

Els autors que omplen el llibre de poesia combativa són els següents: Jordi Nortes, Mari Carme Rafecas, Lucía Sánchez Saornil, Carmina Malagarriga, Simon Vázquez, August Giralt, Salvador Palerm, Aina Torres Rexach, Sergi G. Oset, Pep Antoni Roig, Fèlix Casanelles, Pep Garcia Gallofré i Jordi Hill Montes.

El llibret es podrà comprar a la parada de Sant Jordi del Casal Popular de Vilafranca i a les llibreries de la ciutat. Els beneficis per la venda del poemari es destinaran a la Coordinadora Antirepressiva del Penedès que, en paraules d’Inversos, “assumeix les campanyes polítiques en defensa de les persones víctimes d’un estat i unes institucions que criminalitzen i persegueixen els moviments socials”.

Ja fa 10 anys que el col·lectiu Inversos publica creacions literàries de diversos autors per la diada de Sant Jordi.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress