El Tingladu clou la novena edició amb rècord de públic i “un salt qualitatiu”

Apoteòstic final del concert dels Berri Txarrak al Tingladu d'enguany.

Apoteòstic final del concert dels Berri Txarrak al Tingladu d’enguany.

VILANOVA I LA GELTRÚ | REDACCIÓ.

Els organitzadors consideren que “el nou emplaçament, tot i les dificultats d’organitzar­-se en molt poc temps, ha acabat comportant algunes millores i comoditats tant pel públic com per l’organització”. 

El canvi d’emplaçament precipitat que ha patit el Tingladu a pocs dies de celebrar-se finalment no ha impedit que hagi estat una edició memorable en què hi ha acudit més públic que mai.

Així doncs, els organitzadors valoren que “ha suposat un salt quantitatiu i qualitatiu més que notable”.

D’entre els concerts que més públic ha atret aquest festival gratuït autogestionat, destaquen el dels bascos Berri Txarrak i el d’Albert Pla. La pluja va impedir celebrar els concerts de divendres a la nit, on havien de tocar Bremen, Quimi Portet, Joan Miquel Oliver i Xarim Aresté.

Can Pistraus, els organitzadors, subratllen que “ees de les festes de presentació del mes de maig, passant pel suport popular que va rebre l’esdeveniment davant de les tensions amb l’ajuntament, El Tingladu ha viscut l’any més mogut, que l’ha acabat catapultant com un dels festivals de referència no només per la programació que ha ofert sinó també perquè tot plegat ha sorgit de la col∙laboració voluntària, l’autogestió, la independència i el microfinançament”.

L’èxit de públic es va demostrar especialment dissabte a la nit, amb la presència d’un grup internacional com Berri Txarrak, que va fer empetitir el recinte espaiós el Parc de Baix­a­mar des de l’inici amb La Fera Ferotge, passant pel contrastat directe dels Biscuit com també pels Smoking Souls.

De la cloenda, també exitosa, se’n van encarregar diumenge la cantant Alidé Sans, el veterà Albert Pla, els Búhos i Miquel del Roig.

Des de Can Pistraus, a més, consideren que “el nou emplaçament, tot i les dificultats d’organitzar­-se en molt poc temps, ha acabat comportant algunes millores i comoditats tant pel públic com per l’organització”.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress