Es presenta a Vilafranca la xarxa Asil.cat de suport a les persones que busquen refugi

Protesta de refugiats bloquejats a la frontera de Grècia amb Macedònia

Protesta de refugiats bloquejats a la frontera de Grècia amb Macedònia

VILAFRANCA DEL PENEDÈS | REDACCIÓ.

Acte aquest dimarts 26 de juliol a l’Escorxador. Hi participarà representant de la xarxa Asil.cat, director de l’ACNUR a Catalunya i un voluntari a un camp de refugiats a Grècia.

L’augment de l’arribada de persones que fugen de guerres, persecucions, fam i explotació laboral els darrers mesos a la Unió Europea i les dificultats amb les que topen per aconseguir refugi han generat una onada de solidaritat. Però què hem de fer des del nostre país per garantir-los el dret d’asil?

Aquesta és alguna de les preguntes a les que respondran aquest dimarts 26 de juliol a l’acte de presentació de la xarxa Asil.cat que es fa a Vilafranca. L’acte es farà a les 19h a l’Escorxador.

Asil.cat és una xarxa formada per un conjunt d’entitats organitzades de forma voluntària i sense personalitat jurídica pròpia amb l’objectiu de defensar el dret d’asil a Catalunya i els drets de les persones que han patit un desplaçament forçat fruit de greus vulneracions dels drets humans.

A l’acte hi participarà Pere Serra, secretari tècnic de la Xarxa Asil.cat, que explicarà com es fa formar la xarxa i les entitats que en formen part; Joan Raventós, director del Comitè Català de l’ACNUR, que farà referència a xifres sobre desplaçament forçat al món, i Jordi Milà, que exposarà la seva experiència als camps de refugiats d’Oreokastro.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress