Espanya contra Catalunya

Conrad Rovira

Conrad Rovira

M’he mirat el programa del Simposi “Espanya contra Catalunya” i, la veritat sigui dita, a mi no m’importa que m’expliquin altres punts de vista de la història.

La majoria sempre hem sentit les mateixes versions  i agraeixo els nous punts de vista doncs si alguna cosa he aprés és que historia la formen els fets i, sobretot, els relats dels fets i si els fets ja solen ser confosos, els relats dels fets són infinits i parcials com ho són els reflexos dels miralls trencats. A mi no em fa por la historia. Si de cas em fa por mirar-la per un sol forat.

Tampoc m’importa la provocació. Quan desprès d’un munt d’anys de fer de bones persones el saldo que ens queda es la sensació col·lectiva d’haver estat cornuts i haver pagat el beure em sembla raonable la provocació. La violència no, però el fotre cops de puny sobre la taula t’estalvia una fortuna en ansiolítics i prozac i ara no són temps per anar malgastant.

Tampoc m’importa semblar mal educat i si hi ha gent que s’ofén amb aquest simposi doncs que s’hi posin fulles i que no pateixin que ja els donaré una llista llarga, molt llarga, de fonts pagades també amb diner públic on podran trobar les versions dels fets que volen sentir i on els hi donaran sense cap mena de pudor.

Tampoc soc persona d’anar directament per feina.  Agraeixo les litúrgies i cal dir que els desencontres en tenen i potser en tenen més que els enamoraments. Quan sigui el moment de l’adéu, tots aquests preliminars ho hauran suavitzat i potser hi haurà menys plors.

També pot passar, ho dubto però tot és possible, que el simposi acabi sent poc rigorós, sectari i gens científic. Si és així,  ja ho denunciarem però això serà, si és el cas, desprès que s’hagi acabat, no abans.

Conrad Rovira Pascual, Vilanova i la Geltrú 1955. Enginyer Industrial. Propietari del seu lloc de treball. Mai et deixis manar per algú que consideris és un imbècil.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress