Floretes al cap per denunciar l’assetjament homòfob de PxC contra Arkatiz Iza

Aglunes persones s'han posat flors al cap per rebutjar l'homofòbia de PxC

Aglunes persones s’han posat flors al cap per rebutjar l’homofòbia de PxC i en solidaritat amb Arkaitz Iza

EL VENDRELL | REDACCIÓ.

Arran de l’absolució dels regidors de Plataforma per Catalunya del Vendrell que havien titllat a Arkaitz Iza durant un ple municipal de “terrorista” i “filoetarra”, aquest partit racista ha començat a fer mofes homòfobes al Facebook contra el militant antifeixista.

captura pxc

 

En resposta a aquestes mofes s’ha començat a escampar la solidaritat amb el militant de la CUP i Arran a les xarxes socials. Com que PxC utilitza una fotografia d’Iza amb una flor al cap per riure-se’n, alguns vendrellencs i vendrellenques han decidit fotografiar-se, també, amb una flor al cap. Fan servir el hashtag #FloretaProuRacisme. I animen que qui vulgui solidaritzar-s’hi i denunciar l’homofòbia, que també ho faci.

 

>> ÚLTIMA HORA: PxC retira els comentaris homòfobs contra Arkaitz Iza del seu Facebook

6 total comments on this postSubmit yours
 1. Molt original l’idea.
  Si tingues de baixar al Vendrell em posaré una flor al cap .
  no tic clavells , però tinc boixacs

 2. On és l’homofòbia en una foto amb una flor als cabells. Jo no la veig per en lloc, una altra cosa és que es vulgui trasgiversar les coses. Ja no sabeu ni que fer per sortir als mitjans de comunicació. No li feu la campanya gratis a PXC.

 3. Hola Maria, doncs exactament igual que tirar un plàtan a un jugador negre es considera racisme.. la llàstima és quan no tothom és tan famós com per solidaritzar-s’hi…

 4. Marcel: Jo he entrat per xafardejar al facebook d’aquest noi, i en aquesta foto que que té el clavell als cabells. Hi ha 18 persones que diuen que li agrada la foto. això és homofòbia?aquests 18 són homofobs ? perquè jo ja no sé què té a veure el plàtan amb això, però segueixo pensant el mateix això es sentit de l’humor no es homofòbia i afavoreix PXC.

 5. Maria, els tints homòfobs de la qüestió no estan en la fotografia en sí (i molt menys en la publicada al seu perfil de facebook), està en l’ús que n’ha fet PxC i el seu comentari, al mur de PxC d’El Vendrell

 6. he entrat al facebook de PXC I d’Armengol i no ha vist res d’homofòbia. Al contrari ha vist una foto amb sentit de l’humor.
  Però també he entrat al facebook de arran i la Trinxera i he vist una foto d’Armengol a la porta del Water de l’ateneu posada al reves amb la el nas de porc l’orella de porc i una pota de porc. I això no és homofòbia però si rediculizar la persona, i això si és delicte si jo fos Armengol ho portaria als jutjats.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress