Freixenet a Gelida?

joan_aranda_vert
Joan Aranda

El dia 11 de maig, al saló de plens de l’ajuntament de Gelida, el nostre alcalde, Lluís Valls, i els caps de Freixenet, Josep Lluís Bonet i Pere Ferrer, volien celebrar a les 13 hores una roda de premsa per informar sobre la nova implantació d’un magatzem intel·ligent i semi-automatitzat de 36.000 m2 al polígon Can Panyella del nostre municipi.

La CUP de Gelida hem assistit en qualitat de veïns del poble i hem estat informats pel personal de l’ajuntament que la roda de premsa quedava anul·lada, doncs la Junta Electoral de Zona havia rebut una denúncia per possible electoralisme del PSC de Gelida i suspenia l´acte.

La CUP de Gelida hem comprovat que la roda de premsa no es desconvocava, si no que d’amagat canviava d’ubicació cap al carrer Barceloneta.

No volem repetir el que ja diuen els mitjans de comunicació habituals, volem donar una visió realista del que hem viscut.

Només treballaran 50 persones, però l’empresa no diu si seran recol·locacions o llocs nous de treball, ni les seves condicions laborals. Actualment Freixenet te 13 magatzems repartits pel territori els quals desapareixeran amb la nova implantació. El comitè d’empresa que també estava present a l’acte ens ha informat després de la roda de premsa que actualment treballen més de 350 persones.

Passaran per Gelida 150 camions diaris, no s’ha fet cap estudi per quantificar com afectarà això al nostre municipi, tant a nivell mediambiental com de trànsit. Aquest magatzem no portarà cap mena de benefici pel nostre municipi segons Josep Lluís Bonet, president de Freixenet. Lluís Valls ha guardat silenci arran de la denúncia feta però no ha renunciat a sortir a la foto.

Aquesta és la realitat que vivim al nostre municipi.

Joan Aranda. És membre de la CUP de Gelida, conductor d’autobusos de TMB i bomber voluntari.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress