Gemma Humet i Toti Soler protagonitzen la XII Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans

Gemma Humet i Toti Soler seran a Riudebitlles el 6 d'agost

Gemma Humet i Toti Soler seran a Riudebitlles el 6 d’agost

RIUDEBITLLES | REDACCIÓ.

El dissabte 6 d’octubre se celebra aquest esdeveniment musical que ja ha esdevingut un referent de les cites culturals de l’estiu a la vegueria i al país.

Una veu jove i un dels músics referents des de fa anys de l’escena musical catalana seran els protagonistes enguany de la Trobada de Cançó d’Autor dels Països Catalans, que ja arriba a la dotzena edició. Es tracta de Toti Soler i Gemma Humet, que han col·laborat en algunes ocasions, el veterà guitarrista acompanyant la cantant.

L’esdeveniment musical se celebrarà el dissabte 6 d’agost a Riudebitlles. Com sempre, es tracta d’una proposta gratuïta oberta a tothom que tingui ganes de gaudir de bona música un vespre d’estiu.

Toti Soler (Vilassar de Dalt, 1949) és un músic i compositor que amb la veu acompanya la seva guitarra, instrument que l’ha convertit en un dels principals referents musicals catalans. Toti Soler ha posat música a poetes catalans i ha acompanyat molts cantautors. El seu últim treball discogràfic és El temps que s’atura, editat el 2015.

Gemma Humet (Terrassa, 1988) és cantant i pianista i tot just ha publicat el seu primer treball el 2015, que porta per títol Si canto enrere.

El concert començarà a les 22.30h a la plaça de l’Església.

La trobada té el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress