JxSí esperem la vostra resposta

Ferran

Ferran del Rey

Diumenge a les 11 de la nit arribàvem a casa després de 12 hores d’assemblea. La gent que no havia pogut anar-hi ens esperava, la nostra cara no mostrava el cansament d’aquests dies de festes i les 12 hores d’assemblea sinó el de tres mesos de debats, assemblees, insults i pressing que encara no havien acabat. La pantalla mostrava el titular tendenciós del 3/24 “La CUP decideix no decidir” sort que el cansament ofegava la ràbia… Vàrem menjar unes pizzes que ens havien demanat els companys que esperaven i amb el cap emboirat ens ficàvem al llit.

“La CUP decideix no decidir” deia el titular … però sí que ho vàrem fer, vàrem dir molt clar que ni Mas ni Març. Vam decidir, en l’exercici més gran de democràcia interna que s’ha fet mai en aquest país, que seguíem dient que sí al procés i sí a eixamplar la majoria social de l’independentisme, que sí a un procés constituent popular, que sí a un full de ruta i que sí a un president de consens i que emplaçàvem a que JxSí mogués fitxa d’una vegada. Al cap d’unes poques hores però, en Romeva, com a representant seu, en un profund exercici democràtic, de reflexió i sacrifici pel país, deia que la seva aposta continuava sent la mateixa. Han enredat a tothom, cada cop que la pilota era en el seu camp la llençaven a camp contrari, esperaven tancats amb un autobús a la porteria que farà historia però que la historia també jutjarà, tancats a la seva àrea ni s’han cansat ni han arriscat, eren sabedors que el temps jugava al seu favor, que l’arbitre estava comprat i que l’empat els afavoria.

I amb tot això la oligarquia catalana i l’espanyola es freguen les mans, no per la investidura o no de Mas, no, no, se les freguen pel seu desig que la CUP es trenqui. Ens han volgut dividir i ho han aconseguit, han posat la pilota al nostre camp i hem caigut en el seu joc, però ens han volgut trencar i no ho aconseguiran, perquè ells no saben que a la CUP, ningú, cap d’aquells 3030 vol en Mas ni vol anar a eleccions, votessin el que votessin.

Nosaltres ja hem decidit, JxSí esperem la vostra resposta.

Ferran del Rey. Educador Social i militant de Vila de Capellades- CUP i d’Endavant Anoia

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress