La banda italiana Talco participa a la festa de presentació del Tupa Tupa Fest

Els Talco actuaran al Tupa Tupa Fest d'enguany

Els Talco actuaran al Tupa Tupa Fest d’enguany

VILAFRANCA DEL PENEDÈS | REDACCIÓ.

La festa es farà el 22 d’abril. Pel festival metal-punk caldrà esperar al 18 de juny i hi tocaran Manolo kabezabolo, Lendakaris muertos i els brasilers Ratos de Porao.

Mentres no arriba l’esperada tercera edició del Tupa Tupa Fest, els organitzadors han preparat una festa de presentació pel 22 d’abril. I no s’han quedat per poc, ja que hi han convidat a tocar la banda italiana Talco. La Flama acollirà aquesta festa que començarà a les 23.45h. Hi tocaran els italians i també altres grups encara per confirmar.

A banda, recordem que ja se sap que al Tupa Tupa Fest, que se celebra enguany el 18 de juny, el públic podrà gaudir amb els brasilers Ratos de Porao, Manolo kabezabolo i Lendakaris muertos.

El Tupa Tupa Fest se celebra a Vilafranca del Penedès i l’organitzen Col·Mu i FundAME. L’objectiu és, d’una banda, donar a conèixer la malaltia de l’atrofia muscular espinal i aconseguir finançament per a la seva recerca, i d’una altra banda convertir Vilafranca, i el Penedès de retruc, en un referent musical a nivell nacional. Tots els beneficis van destinats íntegrament a la Fundació Atrofia Muscular Espinal i a la investigació per trobar una cura a aquesta malaltia neuromuscular.

Què és l’atrofia muscular espinal?

El Tupa Tupa Fest vol recollir diners per la investigació de l’atrofia muscular espinal. Però què és aquesta afectació? Els organitzadors expliquen que “és una malaltia neuromuscular, de caràcter genètic, que es manifesta per una pèrdua progressiva de la força muscular. Això ocorre a causa de l’afectació de les neurones motores de la medul·la espinal, que fa que l’impuls nerviós no es pugui transmetre correctament als músculs i que aquests s’atrofiïn”.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress