La CUP respon al nou govern de Calafell que per cada estelada que retirin en penjaran 10

CALAFELL | REDACCIÓ.

Vídeo de la intervenció d’Ivan Montejo, regidor de la CUP, durant la constitució del nou ple municipal, on denuncia la hipocresia del PSC, ja que els havia promès una política independentista si entraven al govern.

Tal i com explicàvem ahir a Xarxa Penedès, el pacte entre PSC, PP i UAM, amb el suport extern de Ciutadans, ha convertit Calafell en un símbol de l’espanyolisme als municipis catalans amb el socialista Ramon Ferré al capdavant com a nou alcalde.

Davant d’aquest acord, ja des del mateix ple, un dels dos regidors que té la CUP, Ivan Montejo, va advertir al nou alcalde que per cada estelada que retirin, ells en posaran 10 més.

A més, en un discurs que va estar acompanyat per aplaudiments però també per escridassades, Montejo va revelar que en el procés de reunions que hi ha hagut després de les eleccions per conformar el govern local, el mateix alcalde escollit que “investit amb els vots de l’espanyolisme unionista”, els va prometre “que estava disposat a anar a la presó per desobediència civil després del 27S”. I que també els va prometre que al primer ple ordinari proposaria l’adhesió del municipi a l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

Durant el discurs que el nou regidor va fer al ple, també va acusar Ciutadans de ser un “llop disfressat fins fa poc temps amb pell de xai”. També es va referir a la formació independent UAM, a qui va acusar de no pensar “en clau sobiranista ni d’esquerres”, sinó “en la cadira, els favors, els càrrecs a dit i convertir l’ajutnament en la seva empresa de col·locació”.

A més, Ivan Montejo també va denunciar “l’opacitat amb què s’han fet les negociacions” entre els partits i els “interessos inconfessables que intenten amagar amb aquests silencis”. I va advertir al nou govern “que no compti amb una oposició plàcida”.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress