La Marxa Som, una reivindicació a peu per la plena llibertat, passarà per Igualada el 29 de juliol

Imatge promocional de la Marxa Som

Imatge promocional de la Marxa Som

IGUALADA | REDACCIÓ.

Aquesta caminada a peu recorrerà en quatre columnes les comarques del Principat de Catalunya i culminarà a Montserrat.

Aquest mes de juliol la Marxa Som recorrerà les comarques del Principat de Catalunya per tal de reivindicar la llibertat. Es tractarà d’un recorregut a peu format per quatre columnes, una de les quals passarà per les comarques penedesenques. Les quatre columnes confluiran a Montserrat.

I des de l’Anoia informen que ja estan preparant els actes a l’entorn d’aquesta marxa al seu pas per Igualada, el 29 de juliol.

El grup promotor de la marxa a Igualada avança que han previst “una sèrie d’actes, assemblees populars, sopar popular, i l’actuació d’un grup de música a la Plaça Pius XII, a les 23h”. Els propers dies aniran informant de tots els detalls de la rebuda.

A banda, i per escalfar motors, el nucli de la Marxa Som a Igualada, juntament amb altres entitats, ha preparat dos actes previs. En concret, es tracta de dues xerrades el 14 i el 21 de juliol, la primera sobre legislació laboral i la segona sobre Som Energia.

L’objectiu de la Marxa Som és recórrer el país físicament, i cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica. I per això anirà poble a poble, plaça a plaça, per plantejar diàlegs sobre “com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa”. Els organitzadors subratllen que “es tracta d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat”.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress