L’Ajuntament de Vilanova vol impedir un altre esdeveniment cultural, el Llobregatassu

Fotografia dels organtizadors del Llobregatassu aquest mes de juliol. FOTO: Territori Llobregat Casals de Joves

Fotografia dels organtizadors del Llobregatassu aquest mes de juliol. FOTO: Territori Llobregat Casals de Joves

VILANOVA I LA GELTRÚ | REDACCIÓ.

La trobada que acull el Casal Popular de Vilanova és previst que se celebri aquest cap de setmana. És una iniciativa conjunta dels casals de joves del Territori Llobregat i s’hi faran àpats populars, tallers, xerrades i concerts.

Mentre encara dura la polèmica perquè l’Ajuntament de Vilanova, a menys d’un mes que se celebri el Tingladu, ha dit als organitzadors que no el poden celebrar a la plaça de les Neus com tenien previst, ara s’ha sabut que el mateix govern local està posant traves a un altre esdeveniment cultural a la ciutat.

Es tracta del Llobregatassu, organitzat pel Casal Popular de Vilanova, que s’havia de celebrar aquest dissabte a la plaça de les Casernes i que el govern local ha comunicat als organitzadors, a menys de 48 hores perquè comencés, que no els autoritza la celebració d’aquesta cita cultural.

Des del Casal Popular expliquen que estan intentant gestionar que es pugui fer l’acte com tenien previst o que els ofereixi una alternativa viable. I demanen a tothom que estigui atent a les xarxes socials perquè aniran actualitzant la informació i possibles convocatòries.

Què és el Llobregatassu

El Llobregatassu és la trobada i festa que organitzen conjuntament els casals de joves del que anomenen Territori Llobregat, i que per primera vegada se celebra a Vilanova, amb el Casal Popular com a amfitrions.

És previst que els actes del Llobregatassu comencin dissabte a les 13h amb el Dinar ‘Jo Porto’! (cadascú porta menjar per compartir) i DIVAN amb el cafè. A les 16h començaran els tallers de teles i grafitti i xerrades sobre autogestió a càrrec de La Vietnamita i Som Energia, i sobre la petjada ecològica del consum de carn a càrrec de la Guixa (col·lectiu vegà del Casal de Vilanova). A les 19h serà el moment del Cercaentitats per tot el poble. A l’hora de sopar, botifarrada i/o escalivada a càrrec del Casal Popular de Vilanova. I finalment a les 22h començaran el concerts a la plaça de les Casernes amb es grups Brimo (punk), Joan Cristo i Banda (‘hits del verano’ i punk d’autor) i PD Perifèria (cumbia i reggeaton feminista).

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress