Les Barraques de Sitges anuncien el cartell d’enguany, que arriba carregat de música, festa i cultura

Concert durant les Barraques de Sitges del 2015

Concert durant les Barraques de Sitges del 2015

SITGES | REDACCIÓ.

Aquesta proposta cultural serà un any més el tret de sortida a la Festa Major. Enguany hi participen nou grups i sis PD. Se celebraran el 19, 20 i 21 d’agost.

La Fragata es tornarà a omplir de música el 19, 20 i 21 d’agost amb les Barraques de Sitges. I els organitzadors acaben de fer pública la programació, que arriba plena de música, cultura i altres propostes per donar el tret de sortida a la Festa Major. Hi haurà més propostes que mai, ja que hi posaran música nou grups i sis punxa-discs.

Les Barraques ja arriben a la quarta edició. Es tracta d’un espai festiu d’accés gratuït que gestionen diverses entitats del municipi: ABPS, Prado, Retiro, Ateneu Popular, la Saca i la Jove.

Les activitats començaran divendres 19 amb la música de Sense Sal i Roba Estesa i amb la ja tradicional Festa Sonora, on el públic ballarà amb DJ Nighty Max, component de YALL i els Chinese Christmas Cards. La nit del dissabte 20 serà l’epicentre de les Barraques 2016 amb grups com Smoking Souls, Pepet i Marieta, Ebri Knight i Auxili. A més, la música també sonarà diumenge al migdia, amb la proposta electrònica de Devise Project. El mateix diumenge al vespre, pujaran a l’escenari els sitgetans Calzonpillos i a la nit els Germà Negre i Xeic!

El Sopar Popular de Barraques és un dels actes centrals de la festa. L’any passat van aplegar-se més de 200 persones en un àpat de germanor entre entitats i veïnes i veïns de la vila.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress