L’Institut de Can Puig protesta a crit de “que no ens retallin els somnis”

SANT PERE DE RIBES | POL VALLS i ANDY RAVENNA.

Els alumnes de Can Puig han realitzat un vídeo per reivindicar la seva protesta contra les reformes en el sector educatiu “Que no ens retallin els somnis”.

Aquest és l’eslògan que ha mogut els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Can Puig de Sant Pere de Ribes per a la realització d’un muntatge audiovisual a forma d’expressió de la seva protesta contra les reformes en el sector educatiu. La intenció és fer arribar la seva iniciativa al màxim nombre d’instituts i AMPES d’escoles de primària del poble i més endavant de tot el Garraf.

El vídeo, amb un logotip propi dissenyat per un alumne de Can Puig (Àlvar Corbella), ha estat inspirat en la plataforma “Cal un local com cal” també del poble.

Els alumnes de Can Puig ja porten temps demostrant el seu posicionament respecte aquestes retallades tan nocives en el sector de l’ensenyament. El conjunt de reformes endegades pel govern espanyol del PP van servir de revulsiu per a que l’any passat, un grup d’alumnes de batxillerat fundessin el que van anomenar Comissió Organitzada d’Estudiants o COE de Can Puig. La intenció inicial era protestar per les retallades i conscienciar als estudiants de l’institut sobre la transcendència que podrien arribar a tenir aquestes primeres reformes en el dia a dia.

Ara la major part d’aquest grup d’alumnes inicial ja estan a la universitat, però aquest darrer any, en vista del gran interès que ha acabat despertant en tota la resta de cursos, s’ha decidit ampliar la COE i fer aquesta comissió d’estudiants realment organitzada. Així, dins la COE ara tenen cabuda representants de tots els cursos, des de 1r d’ESO fins a batxillerat, de manera que totes les propostes de dins de l’Institut els hi arriba de forma directa. L’objectiu és conformar una Comissió Organitzada d’Estudiants a nivell comarcal que continuï lluitant amb més força per una educació pública, digna i de qualitat.

Així, fins ara porten tres jornades de lluita del 22, 23 i 24 d’octubre amb col·laboració amb el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i la darrera marxa i concentració a la Pl. Marcer del dia 20 de novembre que també es va comptar amb el suport de l’Assemblea de Joves de Ribes.

Per més informació, busqueu al facebook: “COE Can Puig”. O bé, feu-los arribar les vostres opinions a coeribes@gmail.com.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress