Més d’un miler de persones pedalen a la Festa de la Bicicleta del Vendrell

L'equip de l'escola Pau Casals, guanyador del tercer premi de carrosses de la Festa de la Bicicleta del Vendrell, recull el guardó

L’equip de l’escola Pau Casals, guanyador del tercer premi de carrosses de la Festa de la Bicicleta del Vendrell, recull el guardó

EL VENDRELL | REDACCIÓ.

Les bicicletes van ser les protagonistes dels carrers del Vendrell el passat dissabte 28 de maig.

Una de les cites imprescindibles del calendari primaverenc és la Festa de la Bicicleta del Vendrell, i ha tornat a ser un èxit. A la 74a edició d’aquest cita clàssica, hi han participat més d’un miler de persones.

A la jornada ciclista hi van participar tot tipus d’associacions, entitats, grups escolars i persones amb ganes de gaudir sobre dues rodes i a pedal.

Els guanyadors de les carrosses escolars van ser l’escola Àngels Garriga, amb un castell (400 euros de premi), l’escola Marta Mata, amb una caseta de caramels (300 euros de guardó) i l’escola Pau Casals, amb una papallona (250 euros).

Pel que fa a les entitats, el primer premi, dotat amb 400 euros, va ser per als Pastorets del Vendrell, que recordaven el primer any de la reobertura de la Casa Museu Àngel Guimerà. El guardó al grup més nombrós va ser per l’escola Àngel Guimerà, amb 195 participants (200 euros). I al més original va ser pel Col·legi Sagrat Cor, que anaven d’emoticones (250 euros).

Al llarg del dissabte es van organitzar diverses activitats relacionades amb la bicicleta: la V Mostra “Tot sobre rodes”, un Campionat infantil de patins, una exhibició i taller de biketrial a càrrec del campió del món Àngel Batlle, la II Prova de resistència BTT 3 hores i la 9a Pedalada nocturna, una activitat familiar que aquest any ha reunit un centenar de participants.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress