Moltes novetats a la 10a edició del Cerkabirra, que reivindica “Art, cervesa i cultura al carrer”

CUBELLES | REDACCIÓ.

Més espectacles de circ, noves actuacions musicals i canvis en el recorregut protagonitzaran el Cerkabirra d’enguany.

Més espectacles de circ, noves actuacions musicals i canvis en el recorregut protagonitzaran el Cerkabirra d’enguany, que arriba a la 10a edició. I ho farà amb el lema “Art, cervesa i cultura al carrer”.

A l’entrevista que vam fer a Xarxa Penedès als organitzadors d’aquesta cita festiva i cultural ja van avançar algunes de les novetats, i quan falten pocs dies per l’esdeveniment han fet públics tots els detalls.

Una edició “memorable”

Els organitzadors, l’associació de joves el Cubell, esperen que, coincidint amb el desè aniversari, sigui una edició memorable que refermi el Cerkabirra com una diada única al calendari festiu del municipi.

La festa començarà el dissabte a les 10.30h del matí amb el ja el tradicional Cerkanalla, on tots els nens i nenes poden gaudir de tallers, activitats i espectacles de forma ininterrompuda fins el migdia. A més, durant el matí obrirà la 5a edició de la Fira de Cervesa Artesana.

I abans de dinar serà l’hora del Concert Vermut, amb l’actuació d’un dels referents de la cançó d’autor en català, el penedesenc Cesk Freixas.

I per dinar, enguany a la plaça del Mercat s’amplia l’oferta gastronòmica i hi haurà una desena de propostes per menjar-hi. A més, es farà per segona vegada el concurs de paelles.

A la tarda els assistents al Cerkabirra ja podran gaudir dels espectacles de circ, que s’allargaran fins la nit i que enguany els organitzadors volen potenciar coincidint amb el 120è aniversari del pallasso cubellenc Charlie Rivel.

Pel que fa a l’esperat correbars, enguany es desdoblarà el recorregut habitual pels bars amb dos itineraris simultanis que quedaran cap­i­cuats. L’objectiu és que tothom pugui gaudir més i millor del pas pels carrers i evitar les aglomeracions, donant més protagonisme a la música de les xarangues.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress