No som mocadors de paper!

Servand Casas

Servand Casas

CARTA DE L’ALCALDE DE MEDIONA ENVIADA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

El dia 28 d’octubre vam poder assistir a l’esperpèntic espectacle que la multinacional SCA muntava a Mediona.

Un equip executor d’ordres reunia tota la plantilla del converting (més de 150 treballadors/es) i els comunicava que estaven acabats, que ja no tenien més suc, que ara en volien un altre que els sortiria més rentable… (tot amb bones paraules).

Primer van tenir la “deferència” de comunicar-li a l’alcalde (sense marge a discussió) una mort segura i asèptica, això sí, del projecte de poble que feia més de 20 anys havien endegat.

Les raons pel tancament? Vostè mateix estimat lector: guanyen uns 15 milions nets, de promig, cada any i diuen que no som eficients, els falta aigua, espai i llum però… quan l’alcalde els pregunta “si tinguéssiu tot el que demaneu us quedaríeu?” la resposta és “NO!”

A l’argumentari de tancament ens fan culpables (treballadors i ajuntament) de la seva decisió. La realitat és que ells són executors d’ordres que maten el nostre present i futur i nosaltres (treballadors i poble) les víctimes.

Als directius responsables d’aquestes decisions els hem de dir: no som mocadors de paper, no som d’usar i tirar. Som persones amb uns drets capolats per una reforma laboral salvatge però amb una dignitat tant gran com el nostre cor quan els va acollir i els va regalar l’aigua i el que van demanar.

Esperem que algú amb cor llegeixi aquesta carta i pensi més en persones que els euros són molt freds.

NO AL TANCAMENT D’SCA A MEDIONA!

 

Servand Casas és alcalde de Mediona, on hi ha la fàbrica de SCA. L’empresa ha anunciat que vol tancar la planta de manipulatge i deixar al carrer 150 treballadors.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress