Plens al saló

magda-torrents
Magda Torrents

Des d’UM9-CUP volem informar-vos de l’actual situació del Saló de plens del municipi i de la nostra posició amb la mesura definitiva.

Els plens al Saló de plens, gràcies a la mobilització popular

Aquest mes de març, en la comissió on formem part tots els grups polítics del consistori, vam acordar el compromís de fer els plens al Saló de plens, desfent la proposta aprovada pel govern de traslladar els plens a una sala annex a la Casa de la Vila. Estem convençuts, que aconseguir aquest compromís ha estat possible gràcies a la mobilització popular i a les més de 750 persones que vam presentar al·legacions el passat mes de novembre contra la modificació que el govern del PSC havia fet del projecte inicial.

La no ampliació de la sala de plens, una oportunitat perduda

D’altra banda, volem manifestar el nostre desacord amb la no ampliació del saló de plens. La sala actual només permetrà un màxim d’assistència de 18-20 persones. Creiem, que el moment actual de remodelació global de la Casa de la Vila, era el millor moment per dignificar el saló de plens: ampliar-ne la capacitat, millorar-ne la il·luminació, fer-la accessible als mitjans i alhora mantenir-ne el valor històric.

Així doncs, al nostre entendre, aquesta ha estat una oportunitat perduda. Seguirem alerta, perquè en un futur, les mancances generades de la no ampliació no puguin servir com excusa per traslladar els plens a un altre espai.

Magda Torrents, en nom del Grup Municipal d’Um9-CUP

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress