Qui som?

 Xarxa Penedès (www.xarxapenedes.cat) és un portal de comunicació crítica i social de les comarques penedesenques (Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf).

Aquest projecte sorgeix de la necessitat de crear un mitjà de comunicació que ompli el buit que els mitjans de comunicació locals no omplen. I ho volem fer a partir de les inquietuds àmplies dels moviments socials, populars, culturals i polítics transformadors al Penedès. Així que Xarxa Penedès vol ser un portal d’informació, però alhora ser el portal dels col·lectius de les nostres comarques.

I tot això ho fem des de l’òptica d’un periodisme de qualitat que ens consolidi com a mitjà de comunicació veraç, modern, rigorós i crític dirigit al conjunt de la societat penedesenca. Contra la verticalitat de les empreses de comunicació, el projecte pretén establir l’horitzontalitat en totes les seves vessants, així com la proximitat i la transparència amb totes les lectores.
 

Col·labora amb nosaltres!

>> Vols informar-nos i/o redactar notícies sobre el teu municipi?
>> Vols escriure articles d’opinió?
>> Vols participar en alguna de les nostres seccions?
>> Vols ajudar en altres matèries on creus que pots aportar?

El teu paper és clau per estar al corrent de tot el que passa al territori. El teu paper és clau per esdevenir referent comunicatiu i ser una eina útil per als moviments socials i la transformació.

>> Si tens ganes de col·laborar amb nosaltres escriu-nos a: info@xarxapenedes.cat

>> Si ens vols fer saber qualsevol esdeveniment, denúncia o activitat, fes-nos-ho també a través del correu: info@xarxapenedes.cat

 

1 comentari en aquesta notíciaSubmit yours
  1. Estupenda herramienta para el desarrollo del pais

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress