rrrrec Festival, l’última festa de l’estiu a Igualada

rrrrec

IGUALADA | REDACCIÓ.

La cita és el dissabte 6 de setembre, a Igualada. Parlem del rrrrec Festival, que arriba a la seva quarta edició amb un cartell musical de luxe i, com en les edicions anteriors, amb activitats per a tothom programades al llarg de tot el dia. Tot a punt per a l’última festa de l’estiu.

L’associació laBastida, que és qui l’organitza, va néixer al barri del Rec igualadí després de l’èxit de la primera edició l’any 2011, i des de llavors, cada mes de setembre, el rrrrec Festival s’ha convertit en una mena de festa d’aniversari de l’associació, que després de tres anys continua treballant des d’aquest antic barri industrial, reivindicant-lo com a espai útil i de futur per a la capital de l’Anoia.

El festival se celebrarà a l’espai del Vapor de Baix del carrer Creueta, 31. Al matí s’han programat activitats per a nens i nenes, que conviuran amb una edició nova del RECREA’T, una de les activitats més exitoses i populars de l’associació, espai de trobada per a artesans i artistes que exposen i ofereixen les seves creacions.

A les 20h engegarà el festival musical, que s’allargarà fins a la matinada i que enguany ofereix, de nou, un cartell de luxe. Les tres edicions anteriors han anat creant records inesborrables gràcies a actuacions memorables, com la d’Albert Pla l’any passat, la de l’Adrià Puntí el 2012 o els U-tòpics en la primera edició. Per a aquesta quarta edició s’han programat sis concerts.

Els primers en pujar a l’escenari seran els sis músics de LJUBLIANA & THE SEAWOLF. Després de tocar aquest estiu per mitja Europa vindran a Igualada amb la seva proposta transgressora, de format principalment acústic i amb una intensitat que sorprendrà a més d’un.

ME AND THE BEES arribaran amb els seu disc nou sota el braç, Mundo fatal, aquesta meravella farcida de cançons potents i plenes de llum.

Llavors arribarà el moment dels ANÍMIC, que arribaran acompanyats del seu elefant i les cançons d’Hannibal, el seu treball més fosc, rodats i consolidats en la seva nova formació.

CONTRA vénen de Barcelona, convençuts que ningú podrà resistir-se a ballar les seves cançons, que els asseguren el triomf.

La representació igualadina de la nit vindrà de part d’HUGKAKKE & LA BANDA, hip hop amb banda encapçalada per l’Mc Hug Gabarró.

La part final de la quarta edició la protagonitzaran LASERS amb la seva proposta de base electrònica amable i les cançons del disc Exchange levels, una perla que us farà remenar el cul fins que arribin els dj’s igualadinsThe Forest Shotgun Motorcycle, que tancaran la nit.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress