Sant Cugat Sesgarrigues dóna el tret de sortida a les Mussolades on Tour de juliol

Participants a la mussolada de les Gunyoles el passat 29 de juny

Participants a la mussolada de les Gunyoles el passat 29 de juny

SANT CUGAT SESGARRIGUES | REDACCIÓ.

Aquesta iniciativa de Correm per la Terra és una proposta per passar una bona estona dels vespres de juliol corrent pel Penedès en bona companyia. 

Correm per la Terra us anima els dimecres d’aquest mes de juliol a passar una bona estona corrent pel Penedès en bona companyia. Es tracta del que han batejat com a Mussolades on Tour, que ja s’han estat fent el mes de maig i juny.

La cita és cada dimecres, a les 19h o poc després, a un indret diferent de l’Alt Penedès per corre en companyia i és també una bona manera de preparar els propers reptes del calendari de la lliga de curses de muntanya.

La primera mussolada és aquest dimecres 6 de juliol a Sant Cugat Sesgarrigues. Els participants faran el recorregut de la Camikursa. La cita és a les 19.15h als jutjats de Vilafranca o a les 19.30h al camp de futbol de Sant Cugat.

La següent cita és el 13 de juliol a l’Avellà. En aquesta ocasió el punt de trobada serà a les 19h al jutjats de Vilafranca o a les 19.30h a l’Avellà.

El dimecres 20 la mussolada recorrerà els Monjos. Els participants es reuniran a les 19.15h als jutjats de Vilafranca o a les 19.30h al Castell de Penyafort.

Finalment, el dia 27 quedaran a les 19.15h als jutjats o a les 19.30h a Daltmar per sortir des d’aquest punt.

 

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress