“Segurament res hauria estat igual sense l’Espai pels Somnis”

IGUALADA | REDACCIÓ.

El jutjats han dictat ordre de desallotjament contra aquest casal autogestionat per al proper divendres a les 11h. Hi ha convocada una concentració per aturar-ho.

“Segurament res hauria estat igual sense l’Espai pels Somnis”. Així comença el vídeo que han fet a l’Espai pels Somnis per recordar tota la feina que han fet al llarg dels més de dos anys que l’han omplert d’activitats i per animar tothom que pugui a assistir el proper divendres, dia 27, a assistir a les 11h del matí davant d’aquest casal autogestionat per impedir que els desallotgin, tal i com dictamina una ordre judicial.

Un portaveu de l’Espai pels Somnis explica que divendres tindran “una actitud passiva i pacífica, perquè creiem que és la millor manera de defensar-lo”.

A més, recorden que aquest casal ha estat des que el van okupar el juliol de 2013 i continua sent “un espai des d’on pensar iniciatives ciutadanes col·lectives” i “un espai perquè hi càpiga tothom que veu la necessitat d’imaginar una altra manera d’habitar la vida i la ciutat, de transformar-la”.

El vídeo també recull la solidaritat que els ha arribat des d’altres casals dels Països Catalans.

 

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress