Som un poble digne, organitzat i respectat

casal

El passat 21 de maig del 2014, en motiu de la visita que el Ministre d’Hacienda Cristóbal Montoro, la presidenta del Partit Popular de Catalunya Alicia Sánchez Camacho i el candidat del PPC a les eleccions europees Santiago Fisas feien al local de Pòsit de Pescadors, es va organitzar una concentració de rebuig a la presència d’aquests espècimens al nostre poble.

La convocatòria manifestava el rebuig a un partit que ens porta dia a dia a la misèria, desnona en tromba, rescata a la banca i margina a les persones, i que fa retrocedir drets conquerits a base de molts anys de lluita, com l’avortament, drets laborals o la manifestació ciutadana. Un govern que nega la nostra identitat i cultura emparant-se en el discurs de la por i en una constitució franquista que mai reconeixerem com a pròpia.

Ells, que ens criminalitzen i ens persegueixen perquè no estem conformes ni ho estarem amb el seu ordre imposat. Ells, que emparen la corrupció i la protegeixen mitjançant una trama politico-judicial que vetlla al seu favor. Ells, que amb prepotència, sorna i sarcasme ens insten a “fer un esforç més per a sortir de la crisi”.

Davant aquestes agressions directes, el jovent vilanoví i Vilanova en general no ens quedaren de braços creuats. Estem fartes d’aguantar, d’acotar el cap i resignar-nos davant una situació que no hem triat i que no volem, davant d’una crisi que només demostra, per enèsima vegada, que aquest sistema no funciona i que l’hem de canviar des de l’arrel. La concentració d’ahir dimecres només serà el principi, perquè tenim clar que no volem, a la nostra Vila, cap representat d’un partit feixista que oprimeix diàriament i continua a la classe treballadora. No tolerarem que vinguin al nostre poble a riure’s a la nostra cara.

Des del Casal reivindiquem sense cap matís la concentració d’ahir, perquè creiem que és la expressió més espontània, organitzada i genuïna per a fer sentir la nostra veu davant aquells que sistemàticament ens la neguen. S’ha acabat restar a l’expectativa. S’ha acabat el bròquil, hem decidit passar a l’acció.

També respondrem davant la seva repressió. Demostrarem que la solidaritat continua existint, que les xarxes que diàriament teixim entre col·lectius funcionen. Demanem la immediata posada en llibertat del nostre company Jose, militant del col·lectiu anarquista Lluna Negra.

Contra l’ofensiva espanyolista i del capital, organització i autodefensa juvenil!

QUE LA POR CANVIÏ DE BÀNDOL!

Casal Popular de Joves de Vilanova i la Geltrú

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress