Tres dies de novembre

enric_feliu_vert
Enric Feliu

Un matí t’aixeques i llegeixes que la direcció de l’Hospital Clínic demana als seus treballadors que s’afanyin a fer la petició de compatibilitat amb activitat privada i així treballar a Barnaclínic. L’endemà, astorat, t’assabentes que ni un jutge d’instrucció ni pèrits de l’Agència Tributària poden treure’n l’entrellat dels comptes de l’Hospital de Sant Pau. Finalment, Boi Ruiz es treu la careta i obre la porta al sector privat de la prestació de serveis sociosanitaris al Maresme, fins ara tasca d’un consorci, això sí, 100 % públic. Aquí rau la causa subjacent de la intervenció del Consorci del Maresme.

Els “pirates” aborden la sanitat pública catalana sense cap mena de complexes i amb total impunitat gràcies a la falta de control polític que hi ha en aquest moment. Amb un Parlament sense funcions de control, Junts pel Sí es permet disfressar de socialdemòcrata però “el governs dels millors”, en funcions, de Convergència , actua com un digne fill de Merkel i cosí germà del Rajoy. No és cap sorpresa. Ha actuat així els darrers anys amb el suport d’una Esquerra Republicana ofuscada a nivell social.

Què ens espera: Un govern descontrolat durant mesos i mesos en funcions fins les properes eleccions, o un govern amb suport parlamentari que, a aquest pas, haurà sacrificat la sanitat pública catalana com víctima propiciatòria en l’altar del procés?

Enric Feliu Blanch. Marea Blanca de Sanitat.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress