V de vida!

Jordi Hill
Jordi Hill

dinar_jordi_hill

Els meus companys de feina m’han donat una lliçó vital. Han agafat la “meva“ resposta provisional, l’han rebregada, n’han fet una bala i l’han llençada a la cara de la impunitat del capital. En la seva més petita escala, sí, però han articulat un prou tant dur com coherent, el prou que assenyala la voràgine silenciada, amb la coherència de l’extensió de l’eina que fa la feina: les nostres mans.

Tot això vivint lluny de les assemblees dels que articulem un discurs dogmàtic a tall d’enderrocar els pilars del capitalisme, dels que estem organitzats en diversos col·lectius polítics i socials.

Han plantat bandera tres dies davant la indiferència que no es vol assignar com a responsable de la magnitud de la tragèdia i que ens fa subsidiaris de les seves tècniques caciquistes.

I com tot capital humà unit de manera lícita, hem acabat amb un bon dinar, abraçades, petons i llàgrimes als ulls, i de fons, com no podia faltar, la música d’un gat escaldat que miola a unes faldilles enfangades de dalt a baix.

Un dels tants promocionats cementiris d’ànimes s’ha llevat, un altre exèrcit de braços caiguts ha alçat el puny i els companys que no ens han seguit, seguiran vivint sense el delit que t’ajuda a sobreviure en moments tant durs, com els que estem vivint.

Junts no és millor, junts és suportable.

Jordi Hill. Vilafranqui de 37 anys, electromecànic frigorista en una empresa de la vila, membre del comitè d’empresa i militant de la CUP de Vilafranca del Penedès. Formo part del col.lectiu Inversos que escriu i difon poesia crítica, també de diversos col.lectius socials i culturals de la vila. Pare d’un nen i una nena, de deu i set anys.

Envia el teu comentari.

Siusplau, escriu el teu nom

És necessari escriure el teu correu electrònic

Please enter a valid email address

An email address is required

Siusplau, escriu el teu missatge

Xarxa Penedès © 2017 Tots els drets reservats

Designed by WPSHOWER

Powered by WordPress